Προφίλ

stavroula photo site
 
«Όταν κάνεις κάτι με αγάπη, δεν μπορεί παρά να γίνει όμορφο»

 

Από το 2012 η Blooming σας προσφέρει μοναδικές προτάσεις για το γάμο και τη βάπτιση, ακολουθώντας τη μόδα ή κλασικές τάσεις , τη λιτή ή μοντέρνα γραμμή, vintage-στυλ , ρομαντικές ή οικολογικές προτάσεις, σε πλούσια ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων. 
 
Με γνώμονα την άρτια αισθητική και την υψηλή ποιότητα,  σε συνδυασμό με τις πιο λογικές τιμές, σας προτείνουμε μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, προσκλητήρια, βαπτιστικά και γενικότερα μια σειρά από ξεχωριστές δημιουργίες, πρωτότυπες ιδέες, περίτεχνες κατασκευές με τα μοναδικά μας προϊόντα, που θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις σας.
 
Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας  και σ'ένα νέο κόσμο δημιουργιών,  ειδικά στις κατηγορίες «exclusive» και ενημερωθείτε για τα αποκλειστικά μας προϊόντα τα οποία είναι αρίστης ποιότητας, πρωτότυπα και εντυπωσιακά.  Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί εξ'ολοκλήρου τις δικές σας ιδέες.
 
Η ομορφιά, η τελειότητα, η πρωτοτυπία  και η χαρά της δημιουργίας όπως πάντα είναι η μεγάλη αγάπη για εμάς, αγάπη που φαίνεται μέσα από την δουλειά μας με  μοναδικό στόχο να κάνει τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας  αλησμόνητες.
 
Είμαστε στην διάθεση σας!

Σταυρούλα

 

 
 

 Μπομπονιερες βαπτισης προσκλητηρια γαμου - μπομπονιερες γαμου προσκλητηρια βαπτισης  - Αγορι Κοριτσι